Kategorije

Vjenčanice

Postupak naručivanja vrlo je jednostavan. Proizvode možete naručiti klikom na ikonicu KUPI desno ili ako idete detaljnije na proizvod nakon što upišete količinu i kliknete na riječ KUPI vaš će se proizvod naći u košarici (desno gore). Klikom na riječ HOĆU TO, zapravo proizvod šaljete u svoju listu želja, ali ga time ne stavljate u košaricu. Nakon što ste napunili košaricu, gore desno provjerite da li je u košarici sve što želite u količini u kojoj želite (ako to nije slučaj kliknete na X kraj odabranog proizvoda i on će se obrisati) i krećete u obradu narudžbe tako ta kliknete na ikonicu NAPLATA.  Dalje vas program vodi sam. Naknadno možete upisati eventualne napomene ili bilješke u za to predviđen prostor, odabrati način plaćanja i sl. - jednostavno je, samo sljedite upute. 

Proizvode u našem shopu možete naručiti i putem našeg email sandučića, samo nam željene proizvode sa šiframa i količinama popišite u poruci i ne zaboravite navesti odabrani način plaćanja (pouzećem ili putem uplatnice -plaćanja putem kartice možete obaviti jedino putem web shop kupovine) zatim vašu adresu i broj telefona (zbog isporuke).

U svakom slučaju, ako imate kakvo pitanje ili problem, slobodno ga proslijedite mailom ili nazovite broj 0911 522 866. Također ako nemate mogućnost koristiti email za narudžbu, možete naručiti i telefonom ili nam poslati sms na navedeni broj.

Dobrodošli na naše stranice,nadamo se da ćete uživati u kupovini svojih dekoracija.

 

 


Pretraga

Novi proizvodi

» Trenutno nema novih proizvoda

PayPal

Kontakt

Dostupni smo svaki
radni dan od 8-19

Telefon:091/1522866

Kontakt:
info@dekoravenue.com