Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), te Izjava o privatnosti prema odredbama članka 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/12) i Uredbi EU (2016/679) Europskog Parlamenta i Vijeća od 27.4.2016 o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka.

Naručivanjem i kupnjom u internet trgovini DekorAvenue, Kupac i Prodavatelj sporazumno potvrđuju pristanak na Uvjete poslovanja i privolu na Izjavu o privatnosti kojom se Obizu, uto, Mate Lovraka 24, Popovača i svim njegovim poslovnim i web sastavnicama (ovdje web shopu Dekoravenue.com omogućuje od strane kupca korištenje osobnih podataka navedenih posebno u Izjavi o privatnosti (na kraju teksta).

 

OPĆI UVJETI

 

Opći uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je DekorAvenue (Obizo uto), a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati internet uplatom, općom uplatnicom, pouzećem, putem Paypal sustava i pošalje narudžbu Prodavatelju. Putem web shopa Kupcu je omogućena  kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Svaki kupac prilikom narudžbe mora ostaviti točne osobne podatke potrebne za izvršenje kupovine i usluge, a Prodavatelj se obvezuje da podatke o našim korisnicima neće razmjenjivati i/ili prodavati, te na bilo koji način davati na uvid trećim stranama osim u slučajevima predviđenim pozitivnim zakonskim propisima.

Valuta je hrvatska kuna (kn).

 

NARUČIVANJE

 

Proizvodi s naše stranice mogu se naručivati putem košarice i po zaključenju narudžbe smatraju se konačnim izborom Kupca. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode odjednom, isporučit će se proizvodi koji su dostupni, a po želji Kupca i preostali proizvodi po dolasku proizvoda ukoliko za to Kupac izrazi želju. Ukoliko Kupac plaća Paypal sustavom naplate, potrebno je prije plaćanja kontaktirati Prodavatelja (na e-mail: prodaja@dekoravenue.com) zbog provjere dostupnosti proizvoda te isporuke kako bi se osiguralo plaćanje samo onih  proizvoda koji su trenutno dostupni.

 

PLAĆANJE

Oblici plaćanja u našoj web trgovini su sljedeći: Opća uplatnica, Predračun, Pouzeće i Paypal kartični sustav.Za plaćanje Općom uplatnicom (ili uplatom putem internet bankarstva) te Pouzećem putem e-maila: prodaja@dekoravenue.com ili telefonski zatražite ponudu po kojoj ćete izvršiti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom, po primitku uplate isporučujemo robu. 

- Plaćanje Pouzećem vrši se po primitku robe kurirskom službom.

- Paypal sustav kartične naplate

Paypal sustav kartične nabave provjeren je i jedan od najsigurnijih sustava kupovine i plaćanja online. Paypal kartični sustav prihvaća gotovo sve vaše kartice, a najprimamljivija je njegova jednostavnost primjene – mogućnost plaćanja bez otvaranja računa.

DOSTAVA

 

Dostavu robe vrši kurirska služba i to isključivo na područjima koja u Republici Hrvatskoj ta služba pokriva (cijeli teritorij RH, osim samo nekih otoka).

Naručenu robu šaljemo kurirskom službom i određen je paušalni iznos od 49 kn za sve pošiljke vrijednosti do 1000 kn.

Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.

Ukoliko pošiljka bude vraćena, poštarinu za ponovnu dostavu platit ćete prilikom ponovnog preuzimanja. U suprotnom nismo obvezni više slati istu narudžbu, niti vratiti uplaćeni iznos.

Dostava robe je besplatna za vrijednost kupovine iznad 1000,00 kn.

Naručenu robu također možete preuzeti u našem sjedištu u Popovači, Mate Lovraka 24 u radno vrijeme bez troška dostave. Besplatnu dostavu je moguće dogovoriti i za područja gradova Sisak, Kutina i Ivanić grad uz prethodni dogovor na email ili putem telefonskog broja 0911522866.

Roba će biti dostavljena u roku 2-10 dana od primitka uplate, osim u slučaju plaćanja robe pouzećem.

 

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

 

Reklamaciju proizvoda iz bilo kojeg razloga kao i Pisani prigovor na kvalitetu usluge Temeljem Zakona o zaštiti potrošača, Kupac može podnijeti  putem e-maila na info@dekoravenue.hr

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana primitka robe.

Prilikom vraćanja robe potrebno je priložiti kopiju računa i pismeno obrazloženje.

Povrat robe potrebno je prethodno najaviti putem e-maila na: info@dekoravenue.com, jer u suprotnom roba neće biti zaprimljena. Proizvode je potrebno vratiti neoštećene, u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, neuprljane i neotvorene. Trošak povrata robe ide na trošak Kupca.

U slučaju nemogućnosti isporuke od strane Prodavatelja zbog nedostupnosti proizvoda, Kupac može zatražiti povrat uplaćenih sredstava ili storniranje uplate kod kartičnog plaćanja.

 

Izjava o privatnosti

 

DekorAvenue.com (Obizo uto) internet trgovina se obvezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca i izvršenih kupovina, te prikupljati samo nužne osnovne podatke o korisnicima i koristiti te podatke samo u svrhu vaše kupovine na www.DekorAvenue.com.

Svi djelatnici DekorAvenue odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prihvaćanjem Uvjeta kupnje dajete privolu za korištenje sljedećih osobnih podataka isključivo u svrhu kupnje na našim web stranicama i to za podatke kako slijedi:

 

Obavezni podaci:

 

 

a) ime i prezime, adresa, kontakt broj telefona i email adresu koristimo za kupnju, formiranje dostavne adrese i adrese slanja te mogućnosti kontaktiranja vezano uz dostupnost, izbor i slanje proizvoda.

b) kod virmanskog i kartičnog plaćanja proizvoda koristimo vaš bankovni račun kako bi se izvršila transakcija za kupljene proizvode. Također vas možemo tražiti broj vašeg bankovnog računa u slučaju povrata novca za vraćene ili preplaćene proizvode.

c) vašu email adresa također koristimo za komunikaciju vezano uz vašu narudžbu ili upite koji stižu na naše e-mail adese (info@dekoravenue.com i prodaja@dekoravenue.com), a u slučaju aktiviranja newlettera tražit ćemo od vas dodatnu prilovu.

 

Neobavezni podaci kao što su datum rođenja dodajete samo ako želite i to u cilju evaluacije naše ponude u odnosu na interesnu skupinu kupaca te u cilju poboljšanja naše ponude.

Također u tijeku poslovne godine čuvamo podatke vaših narudžbi i napravljenih "košarica" kako bismo u slučajevima ponovnih narudžbi mogli dobiti informacije o vašim preferiranim proizvodima ili eventualno imali podatke u slučaju ponovljenih narudžbi.

Vaše osobne podatke: ime i prezime, adresu i kontakt broj prikupljamo i usmeno u slučajevima telefonskih narudžbi ili pismeno u slučaju narudžbi koje stižu na naše email adrese, a koristimo ih isključivo za potrebe slanja vaše željene narudžbe.

Podaci se čuvaju u sustavu web shopa tijekom poslovne godine, a potom se brišu te ostaju samo u papirnatom obliku računa koje čuvamo u poslovno arhivske svrhe još barem pet godina bez ikakve obrade ili korištenja.

Privatnost vaših podataka nam je važna stoga ih nikada ne dijelimo s niti jednom trećom stanom, a prikupljamo samo podatke kupaca iz naše zemlje budući da se i prodaja kao i slanje paketa odnosi samo na kupce iz Republike Hrvatske.

Vaši podaci u našem shopu obrađuju se jedino putem web sustava shopa u trenutku vaše narudžbe.

U slučaju bilo kakvih upita i ograničenja u obradi vaših osobnih podataka, molimo vas da nam se obratite na email: info@dekoravenue.com